vineri, decembrie 16, 2005

Forum la Guvernul Romaniei

Google mi-a servit azi un forum, este vorba re forum-ul de pe site-ul Guvernului României.
În cifre:
Utilizatorii noştri au scris un număr de 2585 articole
Avem 1105 utilizatori înregistraţi
Să mai spună cineva că nu avem libertate de exprimare!
link: http://www.gov.ro/forum/index.php
---------------------------------------------------------------------------------------------
Nu uitaţi de Gradina cu doi nuci!
---------------------------------------------------------------------------------------------

21 de comentarii:

SAM spunea...

Si inca ce libertate....
Amicu Public de la http://www.pagini.com

Anonim spunea...

In Bucuresti str.Vatra Luminoasa vis-a-vis de nr.101-115 s-a defrisat o mare parte din plantatia de duzi pentru a se construi un imobil,desi in Bucuresti exista suficiente imobile pentru ori ce destinatie.
Ar fi posibil verificarea legalitatii acestei defrisari ?

Anonim spunea...

Romania poate iesi din criza si din saracie astfel: -atragere urgenta a celor 32 miliarde de euro de la U.E.(bani nerambursabili)in proiecte vitale,-atragerea investitorilor straini prin corectitudinea noastra,-reducerea pensiilor de lux a celor 200.000 de persoane ce primesc peste 100 mil lei vechi lunar,reduceri de 70% ,-reducerea salariilor de lux bugetare pana la nivelul venitului unui militar,-exploatarea gazului din Marea Neagra si a Rosiei Montana care valoreaza 115 miliarde euro si nu 4 miliarde dolari-de catre statul roman deoarece sunt bogatiile tuturor romanilor,-scoaterea din sistem bugetar a ineficientilor si a celor care nu justifica banii pe care ii primeste,-confiscarea averilor si conturilor bancare cu provienenta nejustificata.SA TRAITI BINE,ROMANI

Anonim spunea...

Televiziunea in loc să educe pe români sa nu mai consume alcool,sa nu mai comită incesturi,crime,șantajări,ii indobitocesc cu familiile Columbeanu,Prigoană,Elodia,Tolia,travestiți,humălăi,curvete engrosiste,emisiuni grețoase pline de dejecții dar cu rating la ...dobitoci.
Otv si protv dețin supremația acestor gen de emisiuni(știrile protv cuprinde doar violuri și crime).Tvr1 post recepționat în întreaga țară a contribuit la sărăcia României prin prezentarea în permanență a politicienilor aflați la guvernare și în special cei din PSD determinându-i pe românii limitați în gândire să-i aleagă.
Așa a fost la alegerile din 2000 când in finală au ajuns Iliescu si Vadim,iar tvr1 l-a prezentat pe Iliescu oriunde și pe sluga lui-Bogdan Chiriac.Aceștia denigrându-l pe Vadim deoarece le erau amenințate afacerile ilegale în caz că Vadim ar fi caștigat alegerile.O televiziune de stat la care este obligat să plătescă tot românul trebuie să fie imparțială nu pe unul îl prezinți și la toaletă iar pe celălalt nici măcar imagine cu el,dar mai ales dreptul la replică.Fiți în slujba cetățeanului prin rolul pozitiv nu nociv.Educați-i în fiecare seară pe români că sunt cei mai naivi,mai creduli,mai toleranți,mai criminali și mai hoți din Europa.
1 MAI în țările cu nivel de trai ridicat a fost sărbătorit prin proteste și demonstrații în stradă.În Romania unde nici păsările cerului nu mai au ce mânca,oamenii au sărbătorit la iarbă verde cu mici și bere.Asta confirmă cele menționate mai sus ca suntem un popor de cretini care îi venerăm pe cei care ne fură și emigrăm în toată lumea în loc să-i forțăm pe aleșii noștri să ne ofere o viață decentă că suntem în Europa,membră N.A.T.O. și U.E.
Români nu fugiți de sărăcie ci returnați-o către cei care v-o dă.

Anonim spunea...

Daca ar si merge site-urile respective am putea vorbi de exprimare....
Imi place ideea cu un forum al Guvernului dar tare ma tem ca sunt vorbe iroste in vant... Nu-i mai intereseaza decat buzunarele proprii, poporul a devenit niste cifre.

Anonim spunea...

Sunt un locuitor al jud. C-ta. Traficul este de nedescris. Cei cu masini puternice nu-i intereseaza nimic trebuie sa te dai din fata lor. Faceti ceva cu litoralul asta. Noi nu mai trebuie sa traim in perioda verii, trebuie sa ne chinuim. Eu nu inchiriez, dar am doi copii si nu pot pleca nicaieri cu ei pentru ca facem 100 de ani pe drum. Ce vina am ca m-am nascut la mare? Lasa-l pe Mazare sa faca soseaua de coasta si sa se plimbe pe ea toti turistii. Poate asa vom circula si noi mai bine.

Anonim spunea...

ce parere are guvernul romaniei despre pensionarii de boala care muncesc an strainatate.Au in tara un venit asigurat oricat ar fi de mic ,+salariul din tara an care lucreaza , iar noi, cei ramasi acasa sa muncim ca sa scoatem tara din criza , sa asiguram venitul acestor paraziti , iar cand se antorc acasa pentru prelungirea pensiei ne rad an nas . Pe acesti oameni chiar nu-i vede nimeni. Daca doreste cineva ai pot oferi nume si adrese concrete, Ar trebui sa ne unim toti cei de acasa sa anuntam organele superioare pentru a le anula acest venit pe care nu-l merita

Anonim spunea...

a cazut guvernul
poate mai scapa de necazuri si Romania acum

Paul Alba-Iulia spunea...

Romania ca sa iasa din criza ar trebui sa faca unele investitii nu sa vanda si sa privatizeze totul exemplu sa construiasca fabrici de stat sa construiasca cladiri care sa le dea in chirie sau sa le vanda sa nu mai bage banii in firme fantoma sa faca ei unele lucrari, prin alte cuvinte sa-si asigure un venit nu sa ne omoare pe noi prin taxe si impozite asa scoatem si noi capul in beleaua in care santem.Domnilor ne omorati cu taxele, cu minciunile ca faceti si dregeti n-aveti cum sa faceti si sa dregeti ca veniturile voastre sant din impozitele noastre si cum creste rata somajului va scade veniturile asa ca nu mai lasati straini sa vina si sa faca bani la noi in tara avem si noi oameni capabili.Voi nu faceti altceva decat sa va certati si sa va ponegriti nu cautati solutii pt omul ala care va asigura salarul.Uitativa a stiri ca incep oamenii sa-si agate funia de gat ca nu mai reusesc sa faca fatza la viatza asta.Ne-am saturat vedem ca cineva incearca sa faca ceva si imediat restul ai inabuse incercarile.Cateva solutii le aveti postate mai jos de un coleg asa ca revin investiti si o sa aveti profit ne asigurati locuri de munca si va creste voua veniturile asa ne usureaza jugul pe care al ducem sant deacord ca sant insitutii guvernamentale si banii merg la guvern nu in buzunarele voastre dar asa ramaneti si voi pe pozitii si va meritati salariul.SI asa strgatele noastre de ajutor nu va intereseaza dar nu mai putem indura nici noi credetine

Anonim spunea...

Ar trebui la sfarsitul fiecarui mandat sa se traga o linie si daca nu faceti cea ce ziceti sa raspundeti penal sub acuzatia de trafic de influenta deja ne e scarba sa zic asa de minciunile voastre .Contractele care le incheiati daca nu sant respectate si nu indeplinesc garanatia acordata la fel sa raspunda penal.Toti fura si noi astia mici nu avem un cuvant de spus ca santem prea mici.Ar trebui sa venim la vot sa vedeti ca ne facem datoria de cetateni si sa ne anulam votul ca deja ne e scarba de cat de prosti ne tineti.

Anonim spunea...

Nu stiu cati din Guvernul Romaniei va citi vreodata acest comentariu dar am sa las cateva cuvinte la adresa celor care ne conduc, cu toate ca nu recurg la un lumbaj din asta : Nu va ajute bunu Dumnezo la toti care stati toata ziua pe banii nostri si publici, darar Dumnezo sa vi se faca cancer la intestinu gros sa nu va scape toti doctorii de pe lumea asta, da cum se poate asa ceva ma 25% din salarii 15% din pensii nu va e rusine, se pare ca nu, nu va ajute Dumnezo pe lumea asta sa va ajute numa asa pe cum faceti, da si la fiecare sa se opreasca neamu lui la el, deci nu pot sa imi exprim ce simt si ce vas face daca as avea asa de mare putere, nu ar ramane nici macar cacat de analiza, adn sau ceva. De ar da Dumnezo sa nu va puteti trezi din pat dimineata, cand ati facut atata rau la o gramada de oameni.

Cristian spunea...

Din pacate asa este in Romania, si vorba lui Mircea Badea : traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, si altii isi bat joc de noi dar inca cum, cu pensii si cu salarii, bine ca ei au buzunarele pline daca nu ei neamurile lor, la noi e prost sistemul cu toti cei care fac parte din el sau macar e in alianta cu el, nu se va schimba nimic din pacate nici peste 50 de ani, astia santem si santem prosti daca vom lasa sa fim calcati in picioare, de toti ratati, in frunte cu Basescu cu toti care au dus tara asta de rapa nu am decat sa va zic sami sugeti pula, daca am ocazia sa imi gasesc de lucru dincolo intro tara straina am sa plec cu familie cu tot si am sa uit ca am fost vreodata roman, pt ca asa nu se poate, in veci nu vom fi ajutati sau macar un semn de ajutor CONTAM prea putin pt cei care ne conduc din pacate, nu se poate asa ceva cum credeti ca daca voi micsorati pensiile sau salariile se va face o schimbare, ma mir, nu sant pensionar sant inca tanar dar nu am nici un ajutor, la firma care lucrez patronu isi bate joc de noi cum vrea si ne tine la program de 12 ore, bine inteles ca nu e si in contractul de munca, daca incerci sa spui ceva iti si pierzi lucul de munca, in primarii judecatorii servicii publice peste tot ori unde ,, Cine are banu va avea putere in totdeauna astea sant numai cateva cazuri, pai cum sa mearga bine in romania, asa ca eu Presimt ca va fi o a doua revolutie si sper sa fie, Dar de data asta Lumea sa se destepte nu sa fie indiferenti, pt ca datorita noua am ajuns aici, din pacate. Va rg sa ma scuzati pentru greselile de ortografie. Asta e parerea mea si nu mio schimb Mia da si viata doar ca sa nu mai vad Romania sa sufere, si aici ma refer la clasa mica si mijlocie cei care stiu ce e greul, care a avut o rata la banca macar o data si sa sune ca a intarziat cu plata, si sa aibe grija zilei de maine ca oare are ca sa puna pe masa, eu le stiu lucrulile astea dar nimeni nu va face nimik pt mine ca sant nesemnificativ dar asta este.

Anonim spunea...

intrebarea mea este....in afara ca se fura ca-n codru-n tzara asta, iar politie, spital, tribunal, invatamant, etc., nu exista-n tzara asta.., vreau sa mentionez urmatorul lucru : SHTIE GUVERNUL CA ANGAJATORII(PESTE 50% DIN EI) FACE CONTRACTE DE MUNCA DE 2,4,6 ORE PE ZI IAR ANGAJATUL , IN UNELE CAZURI, DEPASESTE DE 5-6 ORI ACEASTA NORMA? SHTIE GUVERNUL CA LA ANGAJARE, ANGAJATORUL ITZI EXPLICA , CA LA FIRMA LUI EXISTA 2 SALARII?(UNUL IN MANA SI ALTUL PE CARTEA DE MUNCA)? SI ULTIMA INTREBARE: DE CE SUNTEM OBLIGATI SA PLATIM SANATATEA DACA ACEASTA NU EXISTA-N ROMANIA? Eu sunt de acord sa depun suma respectiva la un spital privat , iar cand am nevoie, sa ma prezint acolo...

Anonim spunea...

Buna ziua! Daca cineva cu ceva influenta politica in sistemul de guvernare din romania citeste din acest forum VA ROG luati masuri impotriva a celor ce se intampla in tara acesta! Eu sunt student si stau in bucuresti si bineinteles cu chirie iar vestea legata de scumpirea gigacaloriei ma dezarmeaza total! Chiriiile sunt foarte mari pentru salariile care sunt in capitala nu ma plang caci ma descurc in privinta acesta dar o scumpire atat de mare a intretinerii la locuinte ma va ingropa!Cum sa poti sa platesti chiria, cum sa platesti intretinerea si celelalte utilitati si cum sa poti sa mai pui si ceva pe masa!!!! am venit in bucuresti sa incerc sa fac ceva din viata asta dar asa ceva NU SE POATE in conditiile din ziua de azi!! Speranta de viata in acest moment este mult sub zero sa numai zic speranta de ati face un viitor cinstit este inexistenta!! Cei care sunt la putere si pot sa faca ceva VA ROG LUATI MASURI! Nu ne omorati! Scuzati-mi limbajul extrem!

Anonim spunea...

Eu nu mai am cuvinte!Sunt oripilata de ce se inatampla in tara asta noasta.Guvernantii sunt dusmanii propriei lor tari...nu ii intereseaza ca lumea poate murii de foame,vor incepe sa se omoare intre ei!Eu sunt un simplu om care munceste cinstit ...lucrez in invatamant de 13 ani si am un copil de 3 ani si jumatate ....voi merge acasa cu 6 mil iar fabrica sotului meu se va inchide in curand!Ce ne vom face?

Anonim spunea...

Dar pana unde merge nesimtirea asta a guvernantilor domnule? ei chiar nu mai au rusine de nimic? dar pana cand bataia asta de joc? nenorocitii astia chiar traiesc doar sa fure? azi 1 iulie am auzit doua lucruri care m-au oripilat si m-au facut sa ma gandesc instantaneu la tot felul de lucruri groaznice pe care as dori sa le fac imbuibatilor astora de la guvern, "alesii" nostri. primul lucru se referea la faptul ca pe langa indemnizatii, diurne, sporuri, prime, etc, mai primesc nenorocitii si 1000 de euro pe luna pe cap de parlamentar, bani pe care nu trebuie sa ii justifice nicicum. la banii astia nu se putea renunta??? banii astia nu vin tot de la buget??? asa cum vin salariile mizere de profesor pe care le luam fiecare la sfarsit de luna ? de banii astia de ce nu se atinge nimeni??? al doilea lucru atingea un alt punct sensibil si anume banii cheltuiti LUNAR cu cazarea parlamentarilor in HOTELURI DE 5 STELE!!!!! CHIAR NU EXISTA HOTELURI CURATE DAR MAI IEFTINE IN TOT BUCURESTIUL ALA????CHIAR ASA AM AJUNS? EI SA TRAIASCA IN PUF SI POPULATIA SA MOARA DE FOAME! CUM VA MAI TINE DUMNEZEU PE PAMANTUL ASTA NENOROCITILOR! ASTIA TREBUIE IMPUSCATI! L-AM OMORAT DEGEABA PE CEAUSESCU! IN LOCUL LUI AU VENIT DIAVOLII ASTIA CARE NU AU RUSINE SI FRICA DE NIMENI SI DE NIMIC! SA VA DEA DUMNEZEU DUPA SUFLETUL VOSTRU HAIN SI LACOM!

Anonim spunea...

Ce ati facut din tara asta,nenorocitilor? V-ati batut joc de noi,suntem pleava Europei,ar trebui sa se faca o a 2 a revolutie ca altfel nu scapam de voi.UIDUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Anonim spunea...

cosmin sunt si am si eu o nedumerire cat se poate de mare. nuntaleg cum dumnezeu e posibil sa faceti o magarie si o nesimtire atata de mare, problema e ca si asa alocatiile sunt mici si nu ajung si inemnizatiile la fel cum e posiil sa mai taiati din ele , cata nesimtire poate fi an voi eu nu pot antalege.
de ce nu taiati din salariile voastre sau de ca nu renuntati la ele ca si asa aveti averi de nu mai stiti de ele si omu de rand cu copii sta si sufera.
adica noi vam ales sa faceti o schimbare ceva si voi va bateti joc de noi la propriu si fara nici un fel de bun simt cat credeti ca mai putem suporta, avem famili si copii cum creddeeti ca pute sa traim an halul an care neati adus, si pe deasuprea tot voi va plangeti si va mariri salariile si noua dor ne mairiti preturile si salariile le taiati si nu a fost deajuns asta a trebuit sa taiati si de la copii ca sa sufere si ei nu doar noi

florica spunea...

problema calduri. cei care o au de la CALOR sa o si plateasca NU SA ASTEPTE MILA[POMANA] SI LEGEA LUI PESTE SA OBLIGE PE CEI CARE NU AU NICI MACAR TEVI PRIN CASA SA LEO PLATEASCA LEGEA LUI PESTE.01-01-2011 TIMISOARA

gril pavel spunea...

ar trebui puscati totzti din guvern ar trebui sa se faca o organizatie terorista pt astia de la conducere special si care nu-si fac treaba sa fie executati asa fara drept de apel cum sunt astia de acuma ar trebui executati 90 la suta in frunte cu boc si basescu

Anonim spunea...

eu nu inteleg de ce va ascundeti astia care aveti ceva de spus chiar nu inteleg daca am fi mai hotarati am putea sa schimbam ceva in tara asta si nu sa ne lasam condusi de niste maimutoi incapabili